2014. november 26., szerda

Nyugat itt kopogtat!

Amikor Bajnokok Ligájáról és kialudt reflektorokról van szó, mindig felsejlik az a bizonyos '97-es MTK BL-selejtező mérkőzés. Ami már történelem, de a sötétség is hozzájárult, hogy nem jusson be a magyar csapat a csoportkörbe. Ám nem kell olyan sokat visszautazni az időben, hiszen 2010-ben ismét a Hungária körúton, igaz "csak" egy sima bajnokin a Kaposvár ellen adták meg magukat a fények. Jöttek is a negatív kommentek, hogy milyen romhalmaz a stadion, újítsák már fel (jelzem, ezek mondják azt, hogy most tök felesleges hozzányúlni). 

De hogy jön ide a nyugat? Úgy, hogy nem csak a lepukkant arénákkal fordulhat elő ilyen. Tegnap ugyanis, egy BL csoportkörben (!) a Sporting Lisszabon-Maribor meccsen borult sötétségbe a pálya, ahol vártak egy kicsit, majd befejezték a találkozót. 
Ez nem egy Karacslapújtő - Fitymahorka  megye kettes meccs volt

És ha már a Hidegkuti Stadion negatív hozadékai: előfordul olyan is, hogy a hálóval valami nincs rendben, és az asszisztensek ezt kiszúrják, ilyenkor foltozgatni kell, nehogy később fantom gólokat adjanak meg a bírók. 
Itt éppen Vukmir ragasztja lelkesen a kiszakadt hálót

De ki ne emlékezne erre a tavalyi gólra, ami pont a precíz, német, Bundesligában történhetett meg, és végül szabályosnak ítélte meg a bíró, pedig:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése