2014. szeptember 2., kedd

Vége az átigazolási szezonnak? Melyiknek?

Ugyanis a java még csak most jön. Igen, megint a magyar marad már csak hátra. Bár a honi már jóval korábban lezárult, a nemzetközi meg tegnap, de nem talált mindenki csapatot magának attól még. Magyar focistáink meg szokásszerűen vártak a jobbnál jobb ajánlatokra, és csak vártak, vártak, vártak... Na ilyenkor jön az amikor kifutnak az időből és ha nincs ló, jó a szamár is alapon eligazolnak Tádzsikisztánba, vagy hazakullognak. 

Aranylábúinkról természetesen már májusban, júniusban lehet tudni, hogy a nyáron klub nélkül maradtak és minden egyes hónapban megtudjuk, hogy melyik klubnál kaptak edzéslehetőséget, cáfolják, hogy oda szerződnének, mert hogy ők külföldben gondolkoznak. És ezt eljátsszuk minden évben. 

A DVTK tárt karokkal fogadná Koman Vladimirt, Németh Krisztiánnak pedig nevelőklubja, az MTK tett állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot. Természetesen nem akarnak lealacsonyodni a magyar színvonalhoz (bár tegyük hozzá, Krisztián anno visszatért már egyszer fél évre, méghozzá a másodosztályba), szeptember a kivárás hónapja, ilyenkor összegzik az edzők a transzfereket és csapnak a homlokukra, hogy még egy magyar fiú hiányzik! Ha meg nem jön össze külföld, akkor meg nagy kegyesen aláírnak itthon fél/egy évre. Mert mindig el tudják magukat adni. Erről jutott eszembe Mario Balotelli ügynökének nyilatkozata, miszerint ha játékosa most nem teszi oda magát a Liverpoolban, akkor vége is lehet a karrierjének. Úgy látszik nem hallott még Magyarországról, ahol mindenki folyton, folyvást megkapja a lehetőséget, hogy pénzét felmarkolván a következő idényben továbbálljon. 

Úgyhogy öveket bekapcsolni, mert a fent említett úriembereken kívül még Lázok Jánosnak és Horváth Gábornak is csapatot kell keresnie! 

Mondtam én, hogy csak most jön a java!

Amikor képet kerestem, kiderült, hogy Hajnal Tamásnak sincs éppen klubja, fotó: bevezetem.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése