2014. szeptember 15., hétfő

Sorba állás lóf...ért!

Bocsánat a fenti kifejezésért, de valahogy ideillik Aranyosi klasszikusa. És igen már megint kártya, már megint MLSZ. Ugyanis megint szembeköpték magukat. 

Azt még lenyeltem, hogy felajánlották a halasztást, hogy amelyik klub akarja később vezetheti be. Bár ennek sem láttam okát, vagy akkor a szeptember 15-t tolják ki és egyszerre jöhet a kártya. Oké, néhány klub élt is vele. Mint ahogy az Újpest is, hiszen a sors furcsa (vagy nem furcsa), hogy éppen a határidő után jön a derbi, ahol vígan, biztonságosan be lehet engedni a szurkolókat, mindenféle mintát véve róluk. Tudom már írtam, de az MTK-nál pont az FTC miatt hozták előrébb a kártyát. De visszatérve az eredeti témához, akkor kellett volna semleges szektort is csinálni a Szusza Stadionban, ami nem lesz, vélhetően biztonsági okok miatt.   

Nagy az érdeklődés, mindenki kíváncsi a meccsre, így nőtt volna a sor, ami a kártya kiváltásához vezet. Ez lett az indoklás, tehát akik csak emiatt az egy meccs miatt mentek volna ki (értsd divatok), azoknak macerás lett volna. De persze, akik kiváltották azoknak köszi. Az nem számít, hogy órákat álltak sorba, hogy biztosan bejussanak, mert egy tollvonással okafogyottá vált ez is. 

Tehát mégis csak igaz a cím, sorba álltak, azért a bizonyosért...

Kabátnak is feleslegesen van már meg a kártyája
Kép: nso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése