2014. december 10., szerda

Közben volt egy Újpest - Fradi...

Míg mindenki azon izgul, hogy ki jut ma tovább a Bajnokok Ligájában, addig rendeztek egy rangadót. A ligakupában. De mindegy is. Nem mérvadó, de facebookomat végig görgetve egy huncut hírt sem találtam róla. 

Bár az odavágó miatt már le is volt futva a továbbjutás kérdése, de azért mégis nagy múltú a párharc. Direkt nem írtam derbit, mert egyrészt nem szeretem használni, hiszen idegen szó, másrészt én inkább a bajnokságra - esetleg a kupára - használnám. 

Lényeg a lényeg, eleve alig nézik ezt a kupasorozatot, de gondolom a papák azért odakapcsoltak a közvetítésre és nőhetett egy picit a nézőszám, mégsem kapott nagy hírverést a mérkőzés. Úgyhogy most már végérvényesen szunnyadhat kedvenc bajnokságunk, legalább február végéig. Aranylábúink pihenhetnek, befizethetik a tunéziai utukat, hogy aztán újult erővel jelentkezhessenek januárban a téli alapozásra. Reméljük az útlevelük még érvényes, hiszen kezdődik Törökország betámadása. Belek felkészül! Ez a hosszú szünet jó lesz arra, hogy alaposan ráfeszüljenek a tavaszra, hogy magas színvonalon kezdődjön a bajnokság második fele. Jó vicc!

(Fotó: Mirkó István)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése