2014. december 16., kedd

Hiánypótló!

Végre újraindul a Fradi TV! Hisz' ez már nemzeti ügyünk! Ez utóbbit már nem én mondom, hanem Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. Egészen pontosan: "A felmérések szerint a Ferencvárosnak egymillió szurkolója, szimpatizánsa van csak az országhatárokon belül. Az FTC Magyarország legnépszerűbb sportegyesülete, nyugodtan állíthatjuk, hogy a Fradi ügye egyben nemzeti ügy" Végül is nem lehet belekötni, de én azért el voltam/lennék nélküle, annyira nem érzem "ügyemnek". 

És, hogy miért újra? A fiatalok talán nem emlékezhetnek rá, de úgy tíz évvel ezelőtt, még a Várszegi-érában a Magyar ATV-n már látható egy hasonló műsor. Most, hogy így belegondolok kicsit hasonlít is az az időszak a mostanihoz marketing szempontból, sör, energiaital stb... Akkoriban még olyan - számomra - nem ismert emberek vezették a műsort, mint többek között Molnár Mátyás vagy Szaniszló Csaba. Ők azóta már a Sport TV-nél vannak. Mondjuk ezek után elég nehéz pártatlan maradni, de semmilyen "hazafelé beszélést" nem hallottam tőlük. A mostanit Kovács "Kokó" István vezeti majd a Sportklubon, ő biztosan fradista. Íme egy régi felvétel az ATV-s időkből:


De azért szomorú hírek is láttak napvilágot. Na nem azok, hogy továbbra is épülni fognak a stadionok, ráadásul vidéki fellegvárakban (most már tényleg mindenki befoghatja a száját úgy néz ki), hanem, hogy az egyik megyeszékhely meg kényszerűben van kiárusítani az egész stadiont, számítógépeken keresztül, mezeken át, egészen az el nem készült villanyvilágítás talapzatáig. Elképesztő, hogy ilyen sorsra jutott az Eger csapata, mikor két éve még elsőosztályúak voltak és szívatták őket, hogy "no világítás, no party". Ehhez képest mindenhol arénák emelkednek ki a földből, ott meg mindent pénzzé kell tegyenek. Igen, vissza lehetne kanyarodni a politikához, de inkább nem teszem. Szégyelljék magukat azok, akik tönkre tették, vagy hagyták a klubot mélyre süllyedni. 

Fotó: fradi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése