2014. október 17., péntek

Papa kezdődik!

Múlt héten válogatottunk hozta a kötelező négy pontot. A hallottak (mert nem láttam) alapján jól is muzsikált az új Dárdai-féle összeállítás, hiszen Bukaresben végre nem kondenzcsíkos gatyával jöttek le a fiúk a gyepről. A szurkolókra most sem lehetett panasz. Majd jött a gólkülönbség növelésre jó Feröer-szigetek elleni meccs, aminek a félidejében bealudtam, de nem változott az eredmény, maradt 1-0 nekünk. Bár sok csapat szenvedett már meg ott az utóbbi időben, ez azért vérszegény az amatőr csapat ellen. 

De most nem is ez a lényeg, hanem, hogy ki lesz Dárdai Pál utódja, hiszen pro licenc hiányában nem sokáig maradhat ő a kapitány. Pedig most a nép őt akarja, facebookon állnak ki mellette (de édes :) ), mintha jelentene ez bármit is. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is el tudná nézni még a padon, igaz az már nem lenne ingyen, mint most. De természetesen jönnek megint a hülyítések, hogy külföldi kapitány jön. Dobálóznak nevekkel rendesen a szövetség tájáról, mint Pintér előtt, aztán láttuk mi lett. 

Mindenesetre a szurkolók egyértelműen kiállnak a jelenlegi edző mellett, tehát ha nem ő, hanem egy külföldi vén szivar érkezik vagy Mészöly Géza, akkor az egyértelműen csalódás lesz számukra és folytatódhat kórusban az MLSZ szidása. Kíváncsian várjuk a döntést, ami valószínűleg jövő év elejére datálható, úgyhogy fel kell kötni a gatyát Csányi papa, kezdődik!

Fotó: telesport.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése