2014. október 30., csütörtök

Ezért van a TAO!

Ki emlékszik már arra, hogy pár éve az első osztályú Szolnok még kora délután játszotta a mérkőzéseit, mert nem volt villanyvilágítás? Ez volt az utolsó lehetőség az MLSZ-től, az Eger tudna is róla mesélni.

Ám azóta nagyot fordult arra felé a világ, hiszen miután kiestek, nem puffogtattak unalmas lózungokat, hogy majd jövőre visszajutunk, meg hasonlók. Nem. Dolgozni kezdtek. Belátták, hogy hiába az első osztály, nem tudnak versenyezni a népszerűbb vízilabdával, illetve kosárlabdával. Inkább egy stabil másodosztályú csapatot építettek és stadiont. Helyre pofozták a lelátót, lerombolták a betontömböket és felállítottak négy kandelábert. 

Hopp!

Aztán bevezették a TAO-t. Ez lényegében arra jó, hogy a felnőtt csapaton kívül, bármire fel lehet használni a cégek által kapott pénzt, melyet év végén leírhatnak az adójukból, így mindenki jól jár. Nos Szolnokon ennek köszönhetően több kis pálya is épült, szóval nem tétlenkedtek. 

Van egy szép kijelző is!

Körülbelül 500 néző gyűlt össze végül. Ehhez az is hozzátartozik, hogy ingyenes volt a meccs, mivel a vendég MTK nem járult hozzá a halasztáshoz, pedig aznap játszott a szolnoki póló és kosár csapat is. Utóbbi Debrecenben. Garami Józsefet a hazai publikum is megtapsolta, Torghellét kifütyülték, csak a szokásos. A hazaiak fordítottak és továbbjutottak a Magyar Kupában. 

Galéria: ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése