2014. október 21., kedd

Kezdődjön a tánc!

Na ki a király? Oké, nem kellett hozzá nagy jós tehetség, csak figyelni kell az NBI-et. Viszont az akkor még munkanélküli Mátyus elhelyezkedett Nyíregyházán Csábi lemondása után. 

És akkor ne felejtsük el Artner Tamást se, aki idáig szenvedett a Haladás kispadján, miután a nyáron szinte az egész keret távozott, pénz szűkében pedig nem lehetett őket pótolni. Hiába panaszkodott vagy szabadkozott, hogy ez a gárda a kiesés elöli menekülésre jó, döntöttek távoznia kell. 

Horváth Ferenc viszont saját maga állt volna fel az ETO-tól, (még) nem engedték. Fórum pletykák szerint azért, mert a követőjének még csapata van és télen érkezik. Akármi is az igazság, nem lehet könnyű úgy bemenni dolgozni a csapathoz, hogy csak a vezetőség miatt kell edzést tartsak srácok. Egy döntetlenre azért jók voltak hazai pályán az Újpest ellen. 

Pietro Vierchowod sem a Honvéd edzője már. Gyenge produktumát idáig bírta Hemingway, addig a holland Jasper Adrianus de Mujinck, a Magyar Futball Akadémia szakmai igazgatója trenírozza a csapatot. Érdekesség, hogy a holland sajtóban megjelent egy korábbi vád, miszerint amikor még fizioterepautaként dolgozott kint, akkor az egyik klienséhez hozzáért a nemi szerve. Azért vicces az eset, mert a magyarok még le sem hozták ezt a hírt, ami már hónapokkal ezelőtt történt, a kispesti klub már magyarázkodást küldött szét a honi médiának. 

De mivel Magyarországon élünk, minden kapcsolódik mindenhez. Csábi is és Mátyus is megfordult Kispesten. Csábi ráadásul Egervári Sándor segítője volt a válogatottnál, akit szóba hoztak a Halival, mint ahogy Szentes Lázárt is, most olvasom őt meg is választották edzőnek Szombathelyen. Azt már meg se említem, hogy Szentes egyszer már kiesett a Haladással. De mindkét név jól cseng az ETO-nál is (ugye ennyit ér itt a szakma). Mindenesetre Horváth (KTE, Paks, Győr) után újabb fiatal került be a magyar edzőkeringőbe Mátyus (Pápa, Nyíregyháza) révén. 

Ha ősz, jöhet a szalagavató, jöhet a keringő: 

promtime.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése