2014. augusztus 25., hétfő

Ez itt a reklám helye

Ez most egy rendhagyó bejegyzés lesz, de legalább aktuális. Úgy alakult, hogy szeretnénk megszabadulni hónapok óta kispesti ingatlanunktól, de kevés sikerrel. Ezért úgy gondoltam, hogy ha a magyarnak nincs pénze lakást venni, akkor ajánlom Alessandro Del Piero vagy esetleg a Budapest Honvéd figyelmébe. 

A Bozsik stadiontól egy kicsit messze van, de biztos van valami szekered, amivel eljutsz odáig. Minden második héten futballt is láthatsz az MTK jóvoltából. Közlekedésileg nagyon a csomópontban van, szóval, ha lerobbanna a Ferrari, akkor is pikk-pakk el lehet menni az edzésre. Zimány Lindát is nyugodtan felviheted, bírják a falak a terhelést. Telente egy kicsit hideg van, de bekapcsolhatod a konvektorokat, csak győzd fizetni a gázszámlát, különben marad a betakarózás. Digi-s kábel tv van, hasít a 4g is, tehát mindig láthatod a taljánokat esténként. Ja, és van egy macska, aki állandóan fúj rám, ha meglát, őt akár meg is eheted.



És most egy kicsit részletesebben:

- Közlekedés: Mint már említettem, megáll itt majdnem minden busz és villamos is. A belváros is elérhető, metrózhatsz is a Határ úttól. Éjszaka azonban nem ajánlott a kimaradás, hiszen könnyen előfordulhat, hogy gyalogolnod kell, ami egy góllövő csatárnak nem jön jól.

- Étkezés: Az Europarkban minden náció kajáját megtalálod. Van Meki is, de azzal csínján, nehogy Hemingway meglássa rajtad a plusz kilókat. Van egy nagyon jó étterem, házhoz is szállítanak, majd itt hagyom a szórólapját, 1500-ért úgy be tudsz zabálni és még másnapra is marad. 

- Vásárlás: Nem sok a lehetőség, van egy Spar, de elég drága hely, de ha kifogsz egy nagy akciót, akkor meg tudod fogni a pénzed rendesen. Illetve van egy éjjel-nappali mellettünk, ha valami kéne, feltéve este 10-ig, mert akkor zárnak.

- Szórakozás: Na az nincs. Pár buszmegálló a Budapest Park, de Eros Ramazottit nem ígérhetek. Mozit hírből sem ismerünk.  Marad a plázázás az Europarkban, vagy a Kökiben. Ha passzolgatni van kedved, akkor ajánlom a Kós Károly teret, nagyon szépen fel vannak újítva a focipályák, és úgy is érezheted magad, mint ha a világbajnokságon lennél, mert tele van brazillal. Apropó Kós Károly tér, ha szerencséd van, bele is csöppenhetsz egy Barátok közt forgatásba, egy celebritásra mindig szükség van ott, eljátszhatod Bartha olasz maffiózó haverját, vagy össze is hozhatnak a producerek Zsófival, veled még úgy sem kavart. 

- Kirándulás: A festői Gyálra legalább három busz elvisz, fejenként fél óra várakozás után. Kiegészítő jegy vagy bérlet nem árt. A Honvédnál érdeklőd meg cafeteriában, hátha úgy olcsóbb. 

A legjobbat a végére hagytam, ha már unod Linduskát, kolléganőit esténként megtalálod a felüljáró alatt. Pénz legyen nálad, mert tapasztalatból mondom, hogy hitelkártyát és Erzsébet utalványt sem fogadnak el a rossz lányok.

Természetesen az egész csak egy vicc, viszont az ingatlan tényleg komoly, úgyhogy ha valaki szeretne Del Piero előtt lecsapni rá, keressen meg az elérhetőségünkön. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése