2014. augusztus 29., péntek

A hét végére

Mivel egész héten csak negatívumokat írtam a blogon, így a hétvége felé közeledve pár jó szót is mondok a magyar fociról. 

Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa sem öntötte le magát jeges vízzel, ellenben felajánlott 100 000 forintot a Polgár Alapítvány az Esélyekért futball tehetség programjának. Határ eset, de respect!

Súlyos betegségben szenved a Kaposvári Rákóczi egyik futballistája és most néhány csapat szeretne neki segíteni. Horváth Tamást néhány hete súlyos betegség miatt operálták. Felépülése, rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe, és súlyos anyagi terhet jelent a család számára. A Paks által indított kezdeményezéshez már több elsőosztályú és másodosztályú csapat is csatlakozott. Sajnos csak ilyenkor fognak össze a csapatok, de ne legyünk telhetetlenek, Rakaczki Bencénél már megmutatkozott, hogy az összefogásnak mekkora ereje van itthon. Nem sorolom fel mely klubok álltak a támogatás mögé, szerencsére jó sokan, a linken elérhető a lista, melyhez azóta a DVTK is feliratkozott. 

Az MLSZ bejelentette, hogy indokolt esetben hajlandó tavaszra tolni a szurkolói kártya bevezetését. Ezzel szöges ellentétben áll, hogy az MTK-nál meg pont, hogy előrébb hozták, hiszen vasárnap az FTC lesz az ellenfél. Az ok, hogy kiszűrjék a vendégeket a hazai oldalról. Viszont áttették estére a vételi időpontokat, sőt még a mérkőzés napján is lehet venni jegyeket (és kártyát csináltatni) a Hidegkuti stadionnál. 

Remélem máskor is lesz alkalmam a magyar labdarúgást éltetni és nem csak komor dolgokat kell írnom róla. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése