2015. április 13., hétfő

Félre ferdítések!

Isten lássa lelkem, de nem akartam írni a tegnapi Fradi - Újpest meccsről, de amit a sajtóban leműveltek körülbelül huszonnégy óra alatt, azért már billentyűt ragadtam. Pénteken már címlapon hozta le a Nemzeti Sport, hogy 20 000 !!!!!!!!! néző!!!!! Lássuk:

Bojkott ide vagy oda gondolja az ember, hogy majd fasza hangulat, telt ház (mert szombaton már ezt harsogták a médiumokban), már csak pár száz jegy, menjél, vedd, le ne maradj! Mi valósult meg ebből? Lássuk:

Nem tudom mikor készülhetett a fenti kép, lehet még nem értek be a delikvensek, de az alatt lévő lila vendégtáborból kitűnik, hogy közel sem volt telt ház, pedig az szokott lenni. Meg persze az ütköző szektor... Szurkolói kártya, véna szkenner, ánusz vizsgálat, HD képes CIA kamerák, de nem bízták a véletlenre, nehogy mégis a huligánok egymásnak essenek.

Itt álljon egy nso.hu-s Thomas Doll nyilatkozat is: A mérkőzés előtt azt mondtam nekik, hogy az első meccsünkön az új stadionban a Chelsea töltötte meg a lelátókat, most pedig mi.

Csóváltam is a fejem rendesen, hogy nyilván nem a derbi miatt mentek ki az emberek ennyien, de szerencsére jött az nso tv videója: 


De meg lehet még fejelni egy csakfoci.hu-s Hajnal nyilatkozattal még: Szerencsém volt, mert eddigi pályafutásom során fantasztikus stadionokban, remek közönség előtt játszhattam rendre, de ez a derbi talán a TOP3-ban is benne van a számomra, a TOP5-ben pedig mindenképp.

Mire gondolhatott a költő? Arra az egy drapériára? Vagy arra, hogy csak az előénekest (?) lehetett hallani a tv előtt? Bár a "cigányok, cigányok" már nagyon jól ment együtt is. Ha kedd, akkor FEB, kiderül hallották-e, vagy kikapcsolták a fülüket, mint a Ferencváros a gólvonal technológiát? Mert hát nagyon drága az üzemeltetése. Remélem ha az Újpest ellen nem is, de a kiesés ellen menekülő Haladás ellen bekapcsolják, mert az a meccsek meccse.

És mi van az új Fradi-sassal? Megígérték, hogy ezen a mérkőzésen bemutatkozik, hogy szórakoztasson (szó szerint). Bár, amilyen jól bánt a labdával a sajtó tájékoztatón, lehet ott volt a pályán mezben...

Fotók: ultrasliberi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése