2015. február 10., kedd

Itt a farsang, áll a bál!

Legalábbis Kispesten. Szerencsére sárdobálásról nem jelenthetek, hiszen a médián keresztül való üzengetés természetesen nem az. Vagy csak így gondolják a résztvevő felek. 

Történt ugyanis, hogy hirtelen kirúgták a Honvéd edzőjét, Csábi Józsefet. Nekünk hirtelen, neki nem az, számított rá. Összekülönbözött Fabio Cordella nemzetközi igazgatóval. Csábi nehezményezte, hogy kiket igazol a klubhoz az olasz pornós (nem, nem ő az, akire gondoltam a Haladásnál tevékenykedik, de már cáfolta, ki tudja ezt követni...).  Tehát a bajnoki rajt előtt egy hónappal menesztették a vezetőedzőt, magyarul végig csinálta az alapozást és néhány felkészülési meccset, hogy repüljön. Okos döntés. Apropó sörmeccsek, Hemingway is megszólalt, miszerint nem pontosan idézve, de nézhetetlen, unalmas játékot produkált a csapat Csábi keze alatt. Innentől kezdve megkezdődött az óvoda, ő kezdte, nem ő kezdte, meghúzom a haját, tökön rúg stb... Az is megér egy misét, hogy az a Marco Rossi jött vissza, aki tavaly mondott fel, mert volt benne annyi tökösség, hogy elismerte, már nem tud segíteni a kispestieken. Most újra itt van, küzdhet a bennmaradásért, amihez segítségére lesz kilenc darab idegenlégiós, akiket a klub télen szerződtetett. Más kérdés, hogy az edzőnek már megint nem volt beleszólása. Slusszpoénként, még egy másik volt edző, Supka Attila is megszólalt az ügyben, védve a mundér becsületét, illetve Cordella távozott. Akit érdekel, a Nemzeti Sport szépen összeszedte a történéseket.  

Időjárás jelentésünk: jelen pillanatban, Belek, 8 fok, enyhe zápor. Napközben úgy 20 fokig felmegy a hőmérséklet. A mai edzőmeccseket majdnem elmosta az eső, villámlások tarkították. Nem tagadom, biztos kellemesebb kint futballozni, mint itthon a 0 fokban, de ezért néha kár kimenni. Márpedig az NBI nagy része kint volt/van. A hotel fasza, a reggeli svédasztalos, persze nem ez a fő ok, amiért kimennek csapataink, hanem az ott található nívós ellenfelek miatt. Már ha kiállnak. Ugyanis nem egyszer előfordult már, hogy nem jelent meg az ellenfél, és ment a rohangálás, hogy valaki kiálljon a magyarok ellen. A török játékvezetésben nem bízunk, ezért viszünk sajátot is, klub kontóra. A hotelekhez számtalan műfüves pálya tartozik, tehát az infrastruktúrára nem lehet panasz, ellenben itthon, ahol még mindig nem ismerték fel ezt a lehetőséget, ezért maximum Ausztriáig jön egy nagyobb klub. 

Fotó: nb1.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése