2016. június 19., vasárnap

Károgók egy helyen!

Összegyűjtöttem néhány hozzászólást a tegnapi 1-1-s döntetlen és a szurkolók körúti bandázása után.

"Egy egyenlítéstől???? Esetleg, ha nyertek volna... Mondjuk, amilyen szar a magyar foci, ez is nagy királyság."

"Mire a nagy extazis? Arra , hogy Izland rúgott ket gólt???? Az egyiket  ugyan maganak, de  attol még ez nem a magyar csapat érdeme...."

"Aranylábú gyerekek, akiknek az a MUNKÁjuk, hogy fussanak meg labdához érjenek, elfáradnak 90 perc alatt, egy meccs után a második félidőben? Szánalmas! Ha én a munkámban ilyen teljesítményt hoznék, már rég kirúgtak volna."

"Érdekes ezt a büdös huligàngyülekezetet mért nem oszlatták szét könnygázzal, vìzágyúkkal? Aki pihenni szeretne mért kènytelen a csürhével együtt mulatni?"

"Sírni kellene, hogy évtizedek óta ellopják az utánpótlásnevelés pénzét, a fő favorit milliárdos Puskás Akadémia (legendát nem lehet venni) még a magyar NB1-ből is kiesett..... Ez tényleg nem a sportszerető és értő közönség, hanem a csőcselék, amiknek minden ilyen alkalom kapóra jön"

"Sok hülye birka megkapta a cirkuszt magának és most játssza az eszét. Aki meg tárgyilagosan és átlátja az egészet, azt lehurrogják. :( Orbán jó cirkuszt adott a suttyóknak, de ez a foci ugyan olyan szar még, mint a Fidesz! Bocs, hogy politikát kevertem bele, de nem lehet nem összekapcsolni vele, mert arról szól az egész. Aki meg nem nyal segget, az nem kerül a média elé, vagy kivágják, mint a fostos macskát szarni. Akik meg világbajnokságot nyernek Magyarországnak, azok le vannak szarva, mert nem Orbán "kedvencei""

"Amikor az oktatásért,az egészségügyért,a saját jövőtökért, a gyerekeitek jövőjéért kellene így összefogni és az utcára vonulni,AKKOR HOL A BÁNATOS F@SZOMBA VAGYTOK???"

"majd akkor kell csinalni ilyen folhajtast mikor megnyertek az EB-t,de az meg odebb van,idaig csak egytlen egy meccset nyertek meg ami jelenleg nem jelent sokat"

Fotó: Trollfoci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése