2015. augusztus 25., kedd

Keressük együtt!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága 01040-2016/2015. bűnügyi számon eljárást indított ismeretlen tettes ellen rendbontás vétség elkövetésének gyanúja miatt.
A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. augusztus 15-én 19 óra 47 perckor a Budapest IV., Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban az Újpest FC – Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzésen a „B” szektorban egy műanyag széket kitépett a helyéről és a pálya felé dobta.

police.hu
Tavalyelőtt vezette be az Magyar Labdarúgó Szövetség a névre szóló belépőket, melyeket csak úgy lehet kiváltani, ha odaadjuk a személyinket a kasszásnak. Erre azért volt szükség, hogy, ha rendbontás történik a stadionban, akkor könnyebben beazonosítható legyen a renitens. Egy éve már kötelező volt a szurkolói kártya, mert időigényes volt mindig begépelni a neveket. Idén már ez sem kötelező, de a névre szóló biléta maradt. Mivel tömött sorokat okoz, ezért körülbelül bárki, bármilyen nevet bemondhat, csak haladjon a menet. 

Úgyhogy, keressük együtt a fent látható úriembert, hiszen úgy néz ki, tök haszontalan ez a rendszer is. Bár ne legyünk rosszindulatúak, hiszen lehet, hogy kiszúrták kamerával a szurkolót és még nevet is párosítottak hozzá, de valami olyan találatokat vizionálok, mint például: Füty Imre, Masztur Bálint, Gipsz Jakab. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése